Škola skijanja

Bilo da ste vi ili vaše dijete početnik ili želite usavršiti postojeće znanje, naši instruktori skijanja su savršen izbor. Iskoristit ćemo svaku vožnju za poboljšanje stila, samopouzdanja i znanja. Lekcije su namijenjene za skijaše svih nivoa i godina.

Kada se održava

Svaki vikend (2 dana) tokom februara:
09 - 10. februar 2019
16. - 17. februar 2019
23. - 24. februar 2019

Naš profesionalni tim

Pegasos tim je sastavljen od iskusnih instruktora skijanja koji se profesionalno bave radom sa djecom i aktivno učestvuju u njihovom razvoju.
Tanja Đozo - instruktor skijanja, registrovani gorski spasilac sa međunarodnom licencom (Francuska) i član Gorske službe spašavanja
Selver Ajrulahi - instruktor skijanja i spašavanja, član Gorske službe spašavanja sa međunarodnom licencom (SAD)
Kako je organizovana škola?

Organizovani prevoz kreće u 08:30 svake subote i nedjelje ispred Muzeja. Po dolasku na skijalište Ravna planina, skijaši podešavaju opremu i pripremaju se za skijaške lekcije koje traju do 15:30 sati oba dana sa uključenom pauzom za ručak. Povratak je na isto mjesto u 16:30. Pristup svakom skijašu je individualan, a pažnja instruktora posvećena svim polaznicima podjednako. To nam omogućavaju male grupe od maksimalno 8 skijaša. Polaznici škole su podijeljeni prema godinama i znanju na početnike, srednji i iskusne. Škola skijanja sadržava učenje osnova za početnike i poboljšanje koordinacije, stila i sigurnosti za srednje i iskusne skijaše.

Cijene

Cijena Vikend škole skijanja podrazumjeva prevoz, instruktora, ski pass i ručak.
Početnici - 100KM
Napredni skijaši - 130 KM

Kako se prijaviti?

Koordinatoru škole putem telefona ili e-maila najkasnije 3 dana prije početka vikenda. Broj mjesta je ograničen.
+387 63 03 55 65
tanja.pegasos@gmail.com